Töihin meille


Viltgården Premium Products Ab hakee toimitusjohtajaa

Viltgården on kotimaisen riistaan jalostamiseen ja myyntiin erikoistunut yritys. Etsimme uutta toimitusjohtajaa johtamaan yrityksen kasvustrategiaa ja vastaamaan operatiivisen toiminnan vetämisestä. Tarjoamme mahdollisuuden päästä johtamaan ja kehittämään elintarvikeliiketoimintaa, jonka keskeisiä arvoja ovat korkea laatu, ekologisuus, kestävyys ja eettisyys.

Haemme liiketoiminta- ja myyntilähtöisesti ajattelevaa aktiivista henkilöä, joka ei pelkää kääriä hihojaan tavoitteiden saavuttamiseksi. Toimitusjohtajana vastuullasi on liiketoiminnan tulosvastuullinen johtaminen hallituksen asettamien tavoitteiden mukaisesti. Lisäksi tehtävässä vastaat yrityksen hallinnosta operatiivisesta johtamisesta sekä myynnistä, ja osallistut soveltuvin osin myös muuhun operatiiviseen toimintaan. Todennäköisesti joku työpäivistäsi tulee kulumaan myös metsästyksen merkeissä.

Haemme mahtavan porukkamme johtajaksi tietysti hyvää tyyppiä, mikä mielestämme tarkoittaa sitä, että tulet erilaisten ihmisen kanssa toimeen ja olet aidosti joukkuepelaaja. Jotta onnistuisit tehtävässä,

sinulla täytyy olla kykyä strategiseen ajatteluun sekä liiketoimintaosaamista. Toinen ehdoton edellytys on, että pystyt johtamaan joukkoja edestä, etkä myöskään pelkää ”liata käsiäsi”. Tehtävään täydellisesti sopivalta henkilöltä löytyisi:

  • Vähintään 5 vuoden kokemus elintarvikealalta
  • Näyttöä tuloksellisen liiketoiminnan vetämisestä ja myyntityöstä
  • Esimieskokemusta sekä näyttöä hyvästä johtajuudesta
  • Taloudellinen koulutus tai käytännön kokemus talousasioiden hoitamisesta
  • Osaamista elintarvikealan omavalvonnasta
  • Riistatalouden tuntemusta ja kokemusta riistatalouden arvoketjun hallinnasta
  • Kokemusta kuluttajabrändeistä sekä kuluttajille suunnatusta verkkokaupasta

Viltgårdenin operatiivinen toiminta keskittyy Inkooseen, missä toimitusjohtajan tulee olla aktiivisesti läsnä. Hakijan eduksi katsomme hyvän suomenkielen osaamisen lisäksi ruotsinkielen taidon. Viltgården tarjoaa toimitusjohtajalle aitiopaikan kotimaisen riistatalouden kehittämiseen. Jos kiinnostuit tehtävästä, niin lähetä hakemuksesi (+palkkatoive) ja ansioluettelosi osoitteeseen info@vapaatariistaa.fi 4.5.2022 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antavat hallituksen puheenjohtaja Mikael Frisk 050-4524111 tai hallituksen jäsen Tomas Landers 050-3500760.