Näin tilaat


HUOM! Seuraava toimituspäivä on elokuussa 13.8.

AJANKOHTAISTA - toiminta poikkeustilanteessa (13.3.2020)

Suhtaudumme Korona-virustilanteeseen vakavuudella ja haluamme omalta osaltamme toimia asian vaatimalla huolellisuudella ja myös parantaa verkkokaupan saatavuutta entisestään.

Lisääntyvien kotikaranteenitapausten takia lyhennämme verkkokaupan toimitusaikoja. Kotiinkuljetuksemme ovat aina torstaisin. Toistaiseksi voit tehdä tilauksen torstain toimituksiin aina maanantaiiltaan klo 21 saakka.

Kuljettajamme on ohjeistettu poikkeustilanteen osalta, mm. välttämään turhien kuittausten pyytämistä, käyttämään käsidesiä ja hanskoja koko ajan. Halutessasi voit myös kirjoittaa lisätietoihin, että paketin voi jättää ovelle kokonaan ilman kontaktia kuljettajan kanssa.

Riistatilaukset

Pääkaupunkiseudulla toimitamme verkkokaupan tuotteita kotiovellesi joka torstai ennalta sovitusti joko klo 17-21 välillä. Toimitusmaksu pääkaupunkiseudulle (jos postinumerosi on Helsingin, Espoon, Vantaan tai Kauniaisten) on 9,90€ ja yli 200 € tilauksiin ilmainen. Kaikki verkkokaupan tuotteet ovat vakuumipakattuja PAKASTEITA. Meillä on valikoimissa sesonkiluonteisesti myös muuta kotimaista riistaa kuin mitä verkkokaupasta löytyy.

Kaikki myymämme lihat ovat Eviran tarkastamia ja hyväksymiä.

Toimitustavat

 • Kotiinkuljetus pääkaupunkiseudulle (jos postinumerosi on Helsingin, Espoon, Vantaan tai Kauniaisten) torstaisin joko klo 17-21. Tilaus maanantaina klo 21 mennessä. Mahdollista toimittaa myös esimerkiksi oven ulkopuolella olevaan kylmälaatikkoon. Tämän jälkeen vastuu siirtyy ostajalle.
 • Toimitusmaksu 9,90 ja ilmainen toimitus yli 200 € tilauksiin!
 • Nouto Espoosta Haukilahden K-Market Sorsakiveltä torstaisin klo 16 eteenpäin. Tilaus viimeistään maanantaina. 
 • Nouto Kauniaisista K-Market Granista torstaisin klo 16 eteenpäin. Tilaus viimeistään maanantaina. 
 • Nouto Helsingistä K-market Lönkan herkku, Albertinkatu 27, torstaisin klo 16 ettenpäin. Tilaus viimeistään maanantaina. 
 • Nouto Vantaalta  K-Market Nikinmäeltä torstaisin klo 18 eteenpäin. Tilaus viimeistään maanantaina. 
 • Nouto Inkoosta. Sovi ennen tilaustasi noudosta Sannan kanssa p. 044 984 1595. 

Miten tilaan?

 1. Valitse haluamasi tuotteet ostoskoriin.
 2. Lisätietoihin voit kirjoittaa mahdolliset erityistoiveet/ huomiot. 
 3. Valitse toimitustapa, joko kuljetus kotiovelle tai nouto Inkoo (muitsa sopia ennakkoon) tai K-market Sorsakivi./Nikinmäki tai Lönkan Herkku.
 4. Siirry maksamaan kun olet valmis. Meillä käy kaikki maksuvälineet Paytrailin kautta.
 5. Kun olet tilannut, saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi.
 6. Ilmoitamme, jos toimitukseen tulee muutoksia. 
 7. Valmista herkullista riistaruokaa ja nauti!