Näin tilaat


 

Pääkaupunkiseudulla toimitamme verkkokaupan tuotteita kotiovellesi joka torstai ennalta sovitusti joko klo 15-18 tai klo 18-21 välillä. Toimitusmaksu pääkaupunkiseudulle on 9,90€ ja yli 200€ tilauksiin ilmainen. Kaikki verkkokaupan tuotteet ovat vakuumipakattuja PAKASTEITA paitsi puolikkaan ja kokonaisen peuran voi halutessaan tilata tuoreena. Metsästyskauden aikana voit toki esittää toiveen tuoreesta lihasta. Meillä on valikoimissa sesonkiluonteisesti myös muuta kotimaista riistaa kuin mitä verkkokaupasta löytyy.

Kaikki myymämme lihat ovat Eviran tarkastamia ja hyväksymiä.

Toimitustavat

 • Kotiinkuljetus pääkaupunkiseudulle torstaisin joko klo 15-18 tai klo 18-21. Tilaus tiistaina klo 21 mennessä. Mahdollista toimittaa myös esimerkiksi oven ulkopuolella olevaan kylmälaatikkoon. Tämän jälkeen vastuu siirtyy ostajalle. Olemme vielä yhteydessä tarkemmasta toimitusajasta. Toimitusmaksu 9,90 ja ilmainen toimitus yli 200€ tilauksiin!
 • Nouto Espoosta Haukilahden K-Market Sorsakiveltä torstaisin klo 16 eteenpäin. Tilaus tiistaina klo 21 mennessä. 
 • Nouto Viltgårdenilta, Mariebergintie 110, Inkoo ke-pe klo 9-16. 

 • Toimitamme Matkahuollon kautta myös pääkaupunkiseudun ulkopuolelle. Toimitus hyvin pakattuna kylmälaukussa asiakkaan vastuulla. Olemme yhteydessä tarkemmasta ajasta etukäteen. Toimitusaika 1-3 viikkoa. Paketti noudetaan bussipysäkiltä annalta sovitusti. Toimitusmaksu 25 €. 

Miten tilaan?

 1. Valitse haluamasi tuotteet ostoskoriin.
 2. Lisätietoihin voit kirjoittaa mahdolliset erityistoiveet/ huomiot. 
 3. Valitse toimitustapa, joko kuljetus kotiovelle tai nouto Viltgården tai K-market Sorsakivi. Kotiinkuljetuksen voi valita joko klo 15-18 tai 18-21. 
 4. Siirry maksamaan kun olet valmis. Meillä käy kaikki maksuvälineet Paytrailin kautta.
 5. Kun olet tilannut, saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi.
 6. Tilaus toimitetaan seuraavana torstaina joko klo 15-18 tai 18-21 välillä, kun tilaus on tehty viimeistään maanantaina klo 21. HUOM! Ei koske tuorelihaa eikä Matkahuollon paketteja. Olemme vielä yhteydessä tarkasta toimitusajasta.
 7. Ilmoitamme, jos toimitukseen tulee muutoksia. 
 8. Valmista herkullista riistaruokaa ja nauti!