Näin tilaat


 

Riistatilaukset

Pääkaupunkiseudulla toimitamme verkkokaupan tuotteita kotiovellesi joka torstai ennalta sovitusti joko klo 15-18 tai klo 18-21 välillä. Toimitusmaksu pääkaupunkiseudulle on 9,90€ ja yli 200€ tilauksiin ilmainen. Kaikki verkkokaupan tuotteet ovat vakuumipakattuja PAKASTEITA. Meillä on valikoimissa sesonkiluonteisesti myös muuta kotimaista riistaa kuin mitä verkkokaupasta löytyy.

Kaikki myymämme lihat ovat Eviran tarkastamia ja hyväksymiä.

Toimitustavat

 • Kotiinkuljetus pääkaupunkiseudulle torstaisin joko klo 15-18 tai klo 18-21. Tilaus tiistaina klo 21 mennessä. Mahdollista toimittaa myös esimerkiksi oven ulkopuolella olevaan kylmälaatikkoon. Tämän jälkeen vastuu siirtyy ostajalle.
 • Toimitusmaksu 9,90 ja ilmainen toimitus yli 200€ tilauksiin!
 • Nouto Espoosta Haukilahden K-Market Sorsakiveltä torstaisin klo 16 eteenpäin. Tilaus viimeistään maanantaina. 
 • Nouto Helsingistä K-market Lönkan herkku, Albertinkatu 27, torstaisin klo 16 ettenpäin. Tilaus viimeistään maanantaina. 
 • Nouto Viltgårdenilta, Inkoosta. Soita etukäteen ja sovi Sannan kanssa p. 044 984 1595

 • Toimitamme Matkahuollon kautta myös pääkaupunkiseudun ulkopuolelle. Toimitus hyvin pakattuna kylmälaukussa asiakkaan vastuulla. Olemme yhteydessä tarkemmasta ajasta etukäteen. Toimitusaika 1-4 viikkoa. Paketti noudetaan bussipysäkiltä ennalta sovitusti. Toimitusmaksu 35 €. 

Miten tilaan?

 1. Valitse haluamasi tuotteet ostoskoriin.
 2. Lisätietoihin voit kirjoittaa mahdolliset erityistoiveet/ huomiot. 
 3. Valitse toimitustapa, joko kuljetus kotiovelle tai nouto Viltgården tai K-market Sorsakivi. Kotiinkuljetuksen voi valita joko klo 15-18 tai 18-21. 
 4. Siirry maksamaan kun olet valmis. Meillä käy kaikki maksuvälineet Paytrailin kautta.
 5. Kun olet tilannut, saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi.
 6. Tilaus toimitetaan seuraavana torstaina joko klo 15-18 tai 18-21 välillä, kun tilaus on tehty viimeistään maanantaina klo 21. HUOM! Ei koske ennakkotilauksia eikä Matkahuollon paketteja. Olemme vielä yhteydessä tarkasta toimitusajasta.
 7. Ilmoitamme, jos toimitukseen tulee muutoksia. 
 8. Valmista herkullista riistaruokaa ja nauti!

Ennakkotilaukset

Tällä hetkellä suurin osa tilauksista on ennakkotilauksia, koska peurojen ja hirvien metsästyskausi on vasta alussa ja saatavuus ei ole taattu. Ennakkotilauksissa voit valita toimitustavan normaalisti ja olemme sinuun yhteydessä mikä viikko toimitus tapahtuu. Toimitusaika on noin 1-4 vkoa.